Byggerådgivning Erhverv2018-12-03T23:47:06+00:00

Byggerådgivning for erhverv

Hos DEBR er vi din uvildige byggerådgiver, når du står over for et bygge- eller renoveringsprojekt.

Vi er din forlængede arm i løbet af byggeprocessen og sørger for, at byggeriet overholder gældende krav samt alle indgåede aftaler. Du kan bruge os til at føre tilsyn med dit byggeri og sikre, at alt går efter planen.

Vi varetager alle ydelser relateret til professionel byggerådgivning og byggestyring, blandt andet udbud, projektering og selve tilsynet under byggeprojektets udførelse.

  • Vi sikrer, at byggeriet forløber, som det skal.
  • Vi sikrer, at entreprenøren overholder aftaler og tidsfrister.
  • Vi sikrer, at byggeriet overholder kontrakt- og lovkrav.
  • Vi er med på byggemøderne.
  • Vi tager den løbende dialog med entreprenøren og holder dig informeret.

Hos DEBR er vi med som din byggerådgiver før, under og efter selve byggeriet eller renoveringen. Vi deltager ofte helt fra begyndelsen, hvor tegninger og kontrakt skal på plads – og indtil det færdige projekt skal afleveres.


Troværdig og uvildig byggerådgivning

DEBR er en 100 % uvildig rådgivningsvirksomhed. Vi har ingen interesser hos hverken banker, ejendomsmæglere eller realkreditinstitutter. Vi repræsenterer udelukkende dine interesser.

Hos os får du, hvad du betaler for – troværdig, kompetent og uvildig byggerådgivning. Vi pakker ikke tingene ind, men rådgiver dig professionelt og hudløst ærligt.

DEBR er en mindre rådgivningsvirksomhed i vækst, så du vil opleve en tæt relation til din rådgiver og et højt serviceniveau.

Lad os hjælpe dit byggeprojekt sikkert i mål. Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud.