Bygherrerådgivning Erhverv2018-12-03T23:34:22+00:00

Bygherrerådgivning for erhverv

DEBR leverer professionel bygherrerådgivning, uanset hvilket byggeprojekt du står over for som bygherre.

Vi har bred erfaring i at bistå bygherrer med den nødvendige, professionelle rådgivning i løbet af byggeprojektets forskellige faser. Midlet til at komme sikkert i mål er grundig og konstruktiv bygherrerådgivning samt innovative løsninger på de udfordringer, et byggeprojekt som oftest vil møde undervejs.

Som bygherrerådgiver er DEBR din sikre havn og din redningsplanke, hvis projektet skulle komme på dybt vand. Vi har den nyeste viden om byggeri, design, arkitektur, miljø, bygningreglement og relevant lovgivning. Vi sikrer dig en tryg start og et succesfuldt byggeprojektforløb.


Bygherrerådgivning før, under og efter

Uanset om dit byggeprojekt er nybyggeri eller renovering af en eksisterende ejendom, kan vi hjælpe dig.

Hos DEBR er vi med fra start, til slut eller hele vejen igennem – det er op til dig. Vores kompetencer spænder bredt, og vi stiller det bedst mulige hold ud fra lige præcis dit projekt.


Troværdig og uvildig rådgivning for bygherrer

DEBR er en 100 % uvildig rådgivningsvirksomhed. Vi har ingen interesser hos hverken banker, ejendomsmæglere eller realkreditinstitutter. Vi repræsenterer udelukkende dine interesser som bygherre.

Hos os får du, hvad du betaler for – troværdig, kompetent og uvildig bygherrerådgivning. Vi pakker ikke tingene ind, men rådgiver dig professionelt og hudløst ærligt.

DEBR er en mindre rådgivningsvirksomhed i vækst, så du vil opleve en tæt relation til din rådgiver og et højt serviceniveau.

Klar til en uforpligtende snak? Kontakt os i dag.