Bygherrerådgivning private2018-12-03T23:48:34+00:00

Bygherrerådgivning for private

Uvildig og pålidelig bygherrerådgivning
Når du skal i gang med et byggeprojekt, er der mange vigtige overvejelser at gøre sig.

For mange er et nybyggeri eller en større renovering en af livets helt store investeringer, og derfor er det oftest en rigtig god ide at alliere sig med en professionel byggerådgiver. Det kan nemlig blive meget dyrt at lade være. Pengene til en uvildig bygherrerådgiver tjener sig hurtigt hjem igen.


Bygherrerådgivning før, under og efter

Uanset om du skal i gang med nybyggeri eller renovering af et eksisterende byggeri, kan vi hjælpe dig.

Hos DEBR er vi med fra start, til slut eller hele vejen igennem – det er op til dig. Vores kompetencer spænder bredt, og vi stiller det bedst mulige hold ud fra lige præcis dit projekt. Vi har bred erfaring med private byggeprojekter og renoveringsopgaver.


Troværdig og uvildig rådgivning for bygherrer

DEBR er en 100 % uvildig rådgivningsvirksomhed. Vi har ingen interesser hos hverken banker, ejendomsmæglere eller realkreditinstitutter. Vi repræsenterer udelukkende dine interesser.

Hos os får du, hvad du betaler for – troværdig og uvildig bygherrerådgivning. Vi pakker ikke tingene ind, men rådgiver dig professionelt og hudløst ærligt.

DEBR er en mindre rådgivningsvirksomhed i vækst, så du vil opleve en tæt relation til din rådgiver og et højt serviceniveau.

Klar til en uforpligtende snak? Kontakt os i dag.