Cases2018-12-09T13:44:18+00:00

“Fantastisk bistand” ifm. afleveringsforretning

I forbindelse med overtagelsen af vores lejlighed i ”The Silo” i Nordhavn fik vi en fantastisk bistand af Roza. Roza deltog i afleveringsforretningen sammen med entreprenøren og sikrede at fejl og mangler blev omhyggeligt protokolleret og fotograferet, hvilket betød, at vi umiddelbart efter afleveringsforretningen på e-mail modtog protokollen. Denne dannede herefter et godt grundlag for at have overblik over den løbende udbedring.

Vi har efterfølgende haft stor nytte af Rozas rådgivning og anbefalinger i forbindelse med en sag, som endte med syn og skøn. Vi har efterfølgende anbefalet Roza til et vennepar, som overtog et nybygget rækkehus. De har samme gode erfaringer som os.

Dorthe Korsgaard & Peter Westphal, ”The Silo”, Nordhavn.

Byggeteknisk rådgivning med “høj faglig standard”

Vi vil meget gerne anbefale Roza som byggeteknisk rådgiver. Hendes høje faglige standard var en stor hjælp for os i forbindelse med vores køb af nybygget lejlighed på Islands Brygge. Roza var meget omhyggelig med gennemgangen af fejl og mangler ved vores nye lejlighed, og hun var ikke mindst god til at gøre os trygge i rollen som købere af et projektsalg. Hun kunne meget klart guide os i, hvad der skulle kæmpes for, og hvad der var i petitesseafdelingen.

Roza har nemt ved at kommunikere op mod fagfolk hos sælger og omsætte sin faglighed til noget, hun sideløbende kunne forklare os. Vi har følt os trygge og glade for Rozas hjælp og har allerede anbefalet hende til andre, der står overfor et projektkøb.

Bitten Nielsen og Arne Büchert, Pollux, Islands Brygge.

“Innovativ, konstruktiv og kreativ” bygherrerådgivning

DEBR har været vores bygherrerådgiver på renoveringen af en fredet ejendom i Strandgade på Christianshavn, og indsatsen har været førsteklasses hele vejen igennem.

Ved renoveringsprojekter af denne kaliber vil der altid opstå akutte udfordringer og problemer i selve byggefasen, men vi har fået serveret innovative, konstruktive og kreative løsninger, der forudsætter et indgående kendskab til byggeteknik, men bestemt også æstetik og design. Det er min helt klare overbevisning, at uden DEBR’s proaktive indgang til arbejdet ville vi stå med et væsentligt ringere projekt i dag.

Peter Ole Jensen, direktør, SG24D ApS.