For private2018-12-09T14:09:20+00:00

Byggerådgivning

DEBR er din uvildige byggerådgiver, når du skal bygge eller renovere bolig.

Vi er din forlængede arm i løbet af byggeprocessen og sørger for, at byggeriet overholder alle krav og aftaler, der er indgået mellem bygherren (dig) og entreprenøren.

Vi fører tilsyn med dit byggeri og sikrer, at alt går efter planen.

Byggerådgivning

Energirådgivning

Vores formål med at levere energirådgivning er at energioptimere din ejendom, så du opnår besparelser i dit energiregnskab.

Ofte kan du spare tusindvis af kroner om året ved at implementere energibesparende løsninger i dit hjem.

Hos DEBR rådgiver vi dig om den bedste energiløsning – og de bedste tilskudsmuligheder.

Energirådgivning

Energimærkning

Hos DEBR udfører vi energimærkning af private boliger – både af nybyggeri og eksisterende boliger.

Vores energimærkning har to primære formål: At synliggøre din boligs energiforbrug og at give dig et overblik over de energimæssige forbedringer, som er rentable at gennemføre.

Energimærkning

Bygherrerådgivning

Uanset om du skal i gang med nybyggeri eller renovering af et eksisterende byggeri, kan vi hjælpe dig. Hos DEBR er vi med fra start, til slut eller hele vejen igennem.

Vores kompetencer spænder bredt, og vi stiller det bedst mulige hold til lige præcis dit projekt. Vi har bred erfaring med private byggeprojekter og renoveringsopgaver.

Bygherrerådgivning

Afleveringsforretning

Ifm. din afleveringsforretning sørger vi for, at væsentlige mangler ikke overses, og at byggeriet overholder gældende krav.

Vi bistår dig i dialogen med håndværkeren om mangler og kompensation. DEBR er din sikkerhed for, at alt er, som det skal være – og at du ikke bliver ringere stillet, hvis der er mangler ved byggeriet.

Afleveringsforretning